İçindekiler[göster]

Çeyrek asırdır Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri veren, köklü bir şirket olan VEFA Özel Sağlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi 1992 Yılında kurulmuş olup, değişik zaman aralıklarında o gün ki yasa ve yönetmeliklere bağlı olarak Diş Laboratuvarı ve Diş Kliniği hizmetleri vermiştir. Günümüzde ise şirket yapısında değişiklikler yaparak Ümraniye Atakent’de, Merkez VEFADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 13 adet ünitesi ile ve yine Ümraniye Santral’de ikinci Şube VEFADENT 2 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak 5adet ünitesi ile Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili hizmetlerine devam etmektedir.

VEFA Özel Sağlık Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi tescilli VEFADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği markası ve logosunu kullanmaktadır.

VEFADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerimiz Avrupa Standartlarında, güncel çalışmaları ve yenilikleri takip eden uzman kadrosuyla, multidisipliner diş hekimliği hizmeti vermektedir.

Size daha konforlu koşullarda mümkün olan en iyi tedaviyi sağlayabilmek için tasarlanmış Özel Vefadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerimize geldiğinizde son derece sıcak, samimi ve rahat bekleme salonumuzda karşılanacak ve modern tedavi odalarımızda uzman kadromuz tarafından en son teknoloji cihazlarla tedaviedileceksiniz.

Estetik Diş Hekimliği, Diş Beyazlatma Tedavisi, İmplantoloji, Çene Cerrahisi, Ortodonti, Çocuk Diş hekimliği, Dişeti Hastalıkları Tedavisi gibi uzmanlık branşlarını, Vefa Özel Diş Protez Laboratuarını, Gelişmiş Bilgisayarlı Görüntüleme Sistemlerini ( Dijital Röntgen, Dijital Ağız İçi Kamera, Dijital Panoramik Röntgen ) ve diş tedavisinde kullanılan diğer son teknoloji cihazlarla kliniğimizde tedaviniz ya da operasyonlarınız hekimlerimiz tarafından planlanırken aynı anda protez alternatifleri uygulanabilmekte ve röntgen filmleriniz çekilebilmekte bu sayede değişik merkezleri dolaşmanıza gerek kalmamaktadır.

Kategoriler: Sağlık Turizmi